yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak dunda bucak düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Dokumada mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasında önemli bir rol oynar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen başlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya essah ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe Yangın çıkış kapısı istanbul eklenebilmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana prosedür adımları genellikle şunları ciğererir:

Report this wiki page